Godea Medico

Izrada sajta | SEO | Grafički dizajn | UX/UI Dizajn

Opis projekta

„Godea Medico“ je specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu iz Novog Sada, koja dugi niz godina uspešno sarađuje sa najvećim sportskim društvima, kao i najuspešnijim pojedincima, sportistima iz Novog Sada, ali i cele zemlje. Sportski timovi koji gostuju na turnirima u Novom Sadu, kao tim za podršku fizičke spreme i oporavak od napora, uvek biraju tim ordinacije Godea Medico.

Osim profesionalnih sportista Godea Medico leči i svoje sugrađane svih dobi, kroz profesionalnu dijagnostiku lekara specijalista, plan i sprovođenje savremenih terapija, uz podršku jedinstvenog seta opreme, koji je dostupan samo u ovoj ordinaciji na području Novog Sada.

Saradnja Bee2Be tima i Godea Medico ordinacije započela je prepoznavanjem problema, pre svega sa aspekta nemogućnosti uređivanja sadržaja na prethodnom rešenju internet prezentacije, kao i iz SEO domena, usled izostanka organskih poseta potencijalnih klijenata, a kao posledice, nedovoljno precizno isplanirane strukture sadržaja sajta i samim tim izostanka pozicija u rezultatima pretraga na Google pretraživaču.

U prvoj fazi je urađena kompletna analiza sa SEO aspekta, te su rezultati otkrili i dobre prakse kod konkurencije, koje smo implementirali prilikom kreiranja nove strukture, kao i predloga i uputstava za pisanje novog tekstualnog sadržaja za novi sajt.

Organizovali smo fotografisanje u prostorijama Godea Medico kako bismo imali relevantne originalne fotografije u toku pregleda i terapija. 

S obzirom na problem koji su klijenti postavili kao jedan od osnovnih, a to je nemogućnost internog uređivanja sadržaja na starom sajtu, novi sajt smo kreirali uz pomoć CMS (Content Management System) platforme WordPress koja omogućava krajnjem korisniku da samostalno uređuje sadržaj sajta veoma jednostavno i intuitivno, nakon održane obuke sa naše strane.

U prvom mesecu postojanja novog sajta, broj organskih poseta je u roku od dve sedmice dostigao broj za 5 puta veći od broja koji je bio u trenutku analiziranja stanja na početku projekta. Da ne bude zabune, u tom trenutku sajt je imao tek 20 pozicija u rezultatima Google pretrage, dok je nova verzija u toku dve sedmice zauzela 92 pozicije u prvih 100 rezultata, od čega se na prvoj stranici pretrage već nalaze rezultati sa Godea Medico sajta, za za njih veoma važne upite:

  • Fizijatar Novi Sad
  • Kinezitejping
  • Shockwave terapija kontraindikacije
  • Arp wave cena
  • Arp wave terapija
  • Fizikalna terapija Novi Sad

Od kojih, osim ARP WAVE upita niti jedan nije rangirao u prvih 100, prilikom analize.

Klikom na naziv klijenta u donjoj sekciji možete posetiti sajt Godea Medico i naravno ukoliko želite da povedete računa o zdravlju i snazi svog tela, kontaktirajte ovu sjajnu ordinaciju. 

Posetite sajt Godea Medico
Datum izrade
17-05-2021
Ukoliko vam se dopada projekat, podelite ga sa svojim prijateljima

Imate ideju?

Pozovite nas da zajedno kreiramo plan i ostvarimo maksimalane rezultate.

Start typing and press Enter to search