eŠopić

Izrada online prodavnice | SEO | Društvene mreže | Google Ads | UX/UI Dizajn

Opis projekta

„eshopic.rs“ je jedan od projekata koji je naš tim pokrenuo sa svojim dugogodišnjim prijateljima i mazimo ga, pazimo i zovemo ga, jednostavno „Šopić“.

Na Šopiću možete kupiti kvalitetnu dečiju garderobu, uvezenu iz Turske, a po veoma konkuretnim cenama.

Bee2Be tim je najpre uradio istraživanje tržišta i prepoznavanje potencijala u ovoj delatnosti, sa SEO aspekta, kao i nastupa konkurencije na Instagramu i Facebook-u.

Kreirana je struktura online prodavnice, sa definisanom strukturom linkova i naziva kategorija, kao i vizuelni identitet definisan u tzv. „brand book-u“, prema ranije zadatom logou.

Kreiranje vizuala i tekstualnog sadržaja za društvene mreže Instagram i Facebook uz kreiranje kampanja plaćenog oglašavanja i na ovim mrežama kao i u Google pretrazi, uz naravno redovno održavanje sajta, sada spada u naše svakodnevne zadatke.

Rezultati
Ovaj projekat je veoma mlad i postiže očekivani rast u prvom mesecu svog postojanja, gde bismo istakli organsku poziciju kategorije sa najvećim brojem mesečnih pretraga, a to je kategorija "haljine za devojčice", koja je u roku od dve sedmice zauzela prosečno 8. poziciju na prvoj strani rezultata Google pretrage. Prodavnica već ostvaruje svoje prve prodaje kroz organske i plaćene posete.
Posetite online prodavnicu eŠopić
Date
17-05-2021
Ukoliko vam se dopada ovaj projekat podelite ga sa svojim prijateljima

Imate ideju?

Pozovite nas da zajedno kreiramo plan i ostvarimo maksimalane rezultate.

Start typing and press Enter to search